OpleidingsschoolRivierenland

Opleidingsschool Rivierenland (OSR) is een samenwerking van 9 scholen voor Voortgezet Onderwijs van Stichting CVO-AV, 2 scholen van Koningin Wilhelmina College (KWC) in Culemborg en Instituut Archimedes van de HU in Utrecht. De scholen van Stichting CVO-AV bevinden zich in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Sleeuwijk en bieden VMBO, praktijkonderwijs (waaronder een techniek-havo), een nieuwe mavo, havo en VWO (met tweetalig onderwijs in Atheneum en Gymnasium). Daarnaast is er ook een Tienercollege voor leerlingen in de leeftijd van 10-14 jaar, waar het onderwijs geheel gepersonaliseerd is. De scholen van KWC bevinden zich in Culemborg.

Wil je in schooljaar 2020-2021 een stageplaats bij één van de scholen binnen OSR? Klik dan in onderstaand overzicht op de betreffende stageplek en volg de verdere sollicitatieprocedure.
Ben je dit jaar gestart in je 1e jaar bij Hogeschool Utrecht? Ook dan kun je op onderstaande vacatures solliciteren.
Staat jouw vak er niet meer bij, dan is daar eigenlijk geen stageplaats meer beschikbaar, maar solliciteer dan op een vacature van een ander vak en geef het aan in je sollicitatie.

Jaarlijks biedt OSR plaats aan zo’n 100 docenten in opleiding die door het brede onderwijsaanbod kunnen leren in gevarieerde onderwijssituaties.
De intensieve samenwerking tussen Instituut Archimedes, de scholen van Stichting CVO-AV en KWC maakt dat je bij OSR optimaal kunt leren van en in de praktijk. Zo wordt een aantal vakken niet binnen het instituut, maar juist op de scholen van Stichting CVO-AV en KWC aangeboden, zodat de aansluiting met de praktijk heel natuurlijk is. Kortom: we zijn ervan overtuigd dat we je binnen OSR echt een uitdagende leeromgeving bieden!