OpleidingsschoolRivierenland

LET OP: BINNENKORT KUN JE HIER SOLLICITEREN OP STAGEPLAATSEN VOOR SCHOOLJAAR 2020-2021!

Opleidingsschool Rivierenland is een samenwerking van 9 scholen voor Voortgezet Onderwijs van Stichting CVO-AVKoningin Wilhelmina College in Culemborg en Instituut Archimedes van de HU in Utrecht. De scholen van Stichting CVO-AV bevinden zich in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Sleeuwijk en bieden VMBO, praktijkonderwijs (waaronder een techniek-havo), een nieuwe Mavo, Havo en VWO (met tweetalig onderwijs in Atheneum en Gymnasium). Daarnaast is er ook een Tienercollege voor leerlingen in de leeftijd van 10-14 jaar, waar het onderwijs geheel gepersonaliseerd is. De scholen van KWC bevinden zich in Culemborg.

Wil je een stageplaats bij Stichting CVO-AV? Klik dan in onderstaand overzicht op de betreffende stageplek en volg de verdere sollicitatieprocedure.

Jaarlijks biedt OSR plaats aan zo’n 100 docenten in opleiding die door het brede onderwijsaanbod kunnen leren in gevarieerde onderwijssituaties.
De intensieve samenwerking tussen Instituut Archimedes, de scholen van Stichting CVO-AV en KWC maakt dat je bij OSR optimaal kunt leren van en in de praktijk. Zo wordt een aantal vakken niet binnen het instituut, maar juist op de scholen van Stichting CVO-AV en KWC aangeboden, zodat de aansluiting met de praktijk heel natuurlijk is. Kortom: we zijn ervan overtuigd dat we je binnen OSR echt een uitdagende leeromgeving bieden!