OpleidingsschoolRivierenland

Opleidingsschool Rivierenland is een samenwerkingsverband van 9 scholen voor voortgezet onderwijs van Stichting CVO-AV en Instituut Archimedes van de HU in Utrecht. De scholen van Stichting CVO-AV bevinden zich in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Sleeuwijk en bieden VMBO, praktijkonderwijs (waaronder een techniek-havo), een nieuwe Mavo, Havo en VWO (met tweetalig onderwijs in Atheneum en Gymnasium). Daarnaast is er ook een Tienercollege voor leerlingen in de leeftijd van 10-14 jaar, waar het onderwijs geheel gepersonaliseerd is.

Jaarlijks biedt OSR plaats aan zo’n 100 docenten in opleiding die door het brede onderwijsaanbod kunnen leren in gevarieerde onderwijssituaties.

De intensieve samenwerking tussen Instituut Archimedes en de scholen van Stichting CVO-AV maakt dat je bij OSR optimaal kunt leren van en in de praktijk. Zo wordt een aantal vakken niet binnen het instituut, maar juist op de scholen van Stichting CVO-AV aangeboden, zodat de aansluiting met de praktijk heel natuurlijk is. Kortom: we zijn er van overtuigd dat we je binnen OSR echt een uitdagende leeromgeving bieden!

Wil je een stageplaats bij Stichting CVO-AV? Klik dan in onderstaand overzicht op de betreffende stageplek en volg de verdere sollicitatieprocedure.
Op één van onze intakedagen kun je d.m.v. een gesprek met één van de schoolopleiders je sollicitatie naar een stageplaats toelichten. De intakedagen zullen plaatsvinden op:

• 22 mei 2019 van 09.00 uur - 13.00 uur
  • 29 mei 2019 van 09.00 uur - 13.00 uur
  • 19 juni 2019 van 09.00 uur - 13.00 uur
  • 26 juni 2019 van 09.00 uur - 13.00 uur

Reserveer deze data dus alvast in je agenda!